COMPARTEIX-HO:

Ahir vam arrancar la nostra campanya en la Comunitat Valenciana plenant l’antic mercat de Abastos.

Ahir vam arrancar la nostra campanya en la Comunitat Valenciana i ho vam fer al costat de la nostra militància, plenant un lloc emblemàtic, l’antic mercat de Abastos. Allí vam tindre un acte increïble amb la companyia i suport de les nostres companyes Irene Montero, Ione Belarra, Juantxo L. de Uralde i Alberto Garzón, on vam poder escoltar els seus emotius discursos al costat del de la nostra candidata per a l’alcaldia de València, Pilar Lima, i companyes com Rosa Pérez i Lara Manyes que també es van pronunciar amb els aplaudiments i missatges d’ànim de les persones que van decidir assistir per a recolzar aquest projecte.

Va ser un dia de moltes emocions, però el moment clau es va produir quan el nostre candidat a la Generalitat, Héctor Illueca, va començar el seu discurs recordant que, en al·lusió a Antonio Gramsci, dir la veritat és sempre revolucionari. Una afirmació que té una gran connexió amb el que significa Unides Podem per a la Comunitat Valenciana i per al país, ja que dir la maleïda veritat implica dir que la nostra força política ha patit violència mediàtica i una campanya sense precedents en la història democràtica.

Però la valentia que ens ha portat a estar sempre en el punt de mira, també ha sigut la pulsió que ens ha permés romandre fidels a la nostra lluita, secundats de manera incondicional per la gent humil del nostre país, per això, el dia d’ahir, Héctor Illueca va explicar que en Unides Podem – Esquerra Unida no tenim només un programa, sinó que proposem un pla de govern per a transformar la Comunitat Valenciana, ja que si nosaltres estem amb més força en el pròxim Govern valencià, posarem en el centre una estratègia per a començar la creació d’empreses públiques en tots els sectors estratègics dels quals depén el benestar de la majoria social valenciana.

Això com es concreta? Mitjançant la creació de supermercats públics articulats amb el teixit cooperatiu, coordinats amb la producció local per a baixar el preu dels aliments a les famílies i establir preus justos a la producció, sempre amb la mirada posada en el nostre món rural que està sent esclafat per les grans superfícies. Així mateix, crearem una empresa pública d’energia, que pilote la producció, la distribució i la comercialització d’energia per a assegurar el benestar de la nostra gent, però també el desenvolupament del nostre teixit econòmic autòcton, per a aconseguir que aquest sector essencial no estiga al servei permanent de l’oligopoli elèctric. També regularem els preus dels lloguers aplicant la Llei d’Habitatge fins a les últimes conseqüències, activant tots els seus mecanismes i anem limitar els allotjaments turístics, perquè ja no és possible parlar del dret a l’habitatge en la grans ciutats si no limitem els allotjaments turístics en les zones tensionadas.

Hi ha coses massa importants per a deixar-les a cegues en mans del mercat, per això el nostre Pla de Govern 2023-2027 envia un missatge clar, enfrontarem el poder des de l’esquerra, al costat de la gent treballadora. Valentia per a transformar!

Altres notes de premsa